Η Εταιρια

     Το κατάστημά μας έχει σκοπό να σας προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design. Τα έπιπλα του καταστήματος ΓΙΑΒΡΙΜΗΣ ΕΠΙΠΛΟ είναι συνώνυμα της κομψότητας και της αισθητικής. Βασιζόμενοι στη τεχνογνωσία την ποιότητα κατασκευών συνδυάζει μοναδικές τιμές και σας προσφέρει απαράμιλλης αισθητικής και λειτουργικότητας προτάσεις για την δημιουργία ενός ξεχωριστού στυλ για τον χώρο σας.          

     Περιπλανηθείτε στο χώρο του μοντέρνου και διαχρονικού και ανακαλύψτε δημιουργικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι εμπνευσμένες από τους μεγαλύτερους designers στον χώρο του επίπλου. Μια επίσκεψη στο κατάστημα μας θα σας προσφέρει μοναδικές προτάσεις επίπλωσης, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση. Η άριστη ποιότητα κατασκευής είναι το σήμα κατατεθέν μας και το βασικό ζητούμενο που πρέπει να αναζητεί ο κάθε πελάτης. Για να μπορούμε να σας παρέχουμε εξαιρετικής κατασκευής έπιπλα, που αντέχουν στο χρόνο και πραγματικά ξεχωρίζουν. Ο πελάτης μπορεί να ελέγξει την ποιότητα των προϊόντων μας, επιβεβαιώνοντας ότι η κατασκευή είναι στιβαρή, αξιόπιστη και παρέχει εργονομία. Επιπλέον κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε σχέδια, υφάσματα και χρώματα στα περισσότερα από τα έπιπλα που διαθέτουμε .

     Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή και ανακατασκευή επίπλων καθώς και την διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων .Διαθέτουμε άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις στη καρδιά της πόλης με σύγχρονο εξοπλισμένο εργαστήριο καθώς και εκθεσιακό χώρο όπου μπορεί κανείς να δει δείγματα από τα έπιπλά μας.